Termeni si ConditiiInainte de intrarea propriu-zisa in camere, pentru ora la care aveti rezervare confirmata, va sugeram sa ajungeti cu aproximativ 10 minute mai devreme, pentru a lua parte la instructajul necesar pentru participarea la eveniment, in ceea ce priveste siguranta dumnevoastra.

Camerele amenajate pentru conceptul escape room, nu contin elemente daunatoare, care pot afecta siguranta sau sanatatea participantilor. Orice actiune voluntara sau involuntara de natura fizica sau psihica a participantilor la eveniment este in totalitate raspunderea acestora.

Evenimentul se bazeaza pe deductie logica, intuitie, nu necesita nici un fel de cunostinte de specialitate. Astfel gasirea solutiilor nu implica in nici un fel actionarea prin forta, impactarea sistemului de incalzire, monitorizare, audio sau a celui electric.

Pentru siguranta dumneavoastra, exista obiecte cu avertismentul “DO NOT TOUCH”, prin urmare obiectele pe care se afla aceste avertismente nu necesita deschiderea sau atingerea. Cand intalniti un astfel de avertisment inseamna ca acesta nu va este necesar in gasirea indiciilor.

Daunele produse intentionat de catre participanti pe durata evenimentului (asupra tuturor produselor si obiectelor ce se afla in camera respectiva), vor fi suportate in totalitate de catre participant prin costuri de inlocuire, sau reparare. Intrucat acest concept este gandit ca un joc de echipa, raspunderea pentru toate pagubele produse in timpul jocului este solidara tuturor participatilor care se afla in camera la momentul producerii daunei.

In camere au acees: Orice persoana peste 10 ani impliniti, fara limita de varsta. Pentru copii mai mici de 10 ani, acestia trebuie sa fie insotit de cel putin un adult.

Durata participarii la eveniment este de o ora indiferent daca a fost gasita solutia finala sau nu. Inceperea jocului in camera atrage dupa sine nereturnarea pretului in nicio situatie.

Declar pe propria raspundere ca voi respecta instructiunile, si ca nu voi actiona astfel incat sa pun in pericol sanatatea fizica sau psihica mie, sau a celorlalti participanti.

Am inteles ca obiectele din camera, nu trebuie tratate violent, intrucat deteriorarile de orice fel provocate voluntar sau involuntar vor fi responsabilitatea mea. Asadar orice remediere, inlocuire, reparatie, imi revine mie ca si participant.

Evenimentul nu este recomandat persoanelor cu diverse probleme fizice, psihice,sau femeilor insarcinate. Declar pe propria raspundere participarea la acest eveniment in ciuda recomandarilor.

Respect si inteleg deciza de intrerupere a jocului “Escape room”, in oricare moment de timp al rezervarii de catre organizatori in cazul in care acestia sesizeaza nerespectarea conditiilor impuse, care se regasesc atat la Termeni si Conditii cat si in timpul instructajului.

Inteleg ca pe toata durata jocului toate activitatile vor fi monitorizate cu sistem video.

SC. ART ESCAPE & EVENTS  SRL, isi asuma intreaga responsabilitate asupra folosirii acestor inregistrari doar in scopul bunei desfasurari a jocului pe durata rezervarii, fara a le face publice sub orice forma, fara acordul participantilor.

Inteleg ca taxa de participare nu se restituie in nicio situatie, ce tine de incetarea jocului din cauza participantilor.

Declar ca am inteles conceptul si continutul evenimentului Escape room ce aparitine de proprietatea intelectuala a SC ART ESCAPE &EVENTS SRL, astfel incat nu voi dezvalui elemente utilizate din incinta Camerelor, si nu le voi folosi in scopul obtinerii unor foloase patrimoniale.
Declar sa nu dezvalui sub nici o forma in mediul online direct sau prin interpusi detalii legate de gasirea indiciilor si rezolvarea camerelor, intelegand ca in cazul in care fac acest lucru, voi suporta consecintele actiunilor mele, prin care am adus prejudicii de imagine asupra proprietatii intelectuale a ART ESCAPE & EVENTS.

Prin prezenta se aduc la cunostinta termenii si conditiile de participare in cadrul conceptului de Escape Room.