Petreceri Creative pentru Copii

Petreceri Creative inedite!

Cryptex-Escape Room și Art & Hobby Studio fac echipă în organizarea celor mai creative petreceri pentru copii!
Program petrecere creativa:
– primire invitați
– joc de escape room
– pauză de masă
– atelier creativ
– tort și impresii
Durata: 4 ore

Escape Room:

Cryptex-Escape Room este împărțit în 4 camere individuale (Anonymous, Casa Conspirativa, Catacombele Templierilor și Arhivele Vaticanului), dintre care 2 au și dublura. Participanții pot fi împărțiți în grupuri de maxim 6 persoane și fiecare va rezolva misterul camerei în care au fost repartizați.

Ateliere creative:

Art & Hobby Studio a pregătit o serie de ateliere creative din care se poate alege pentru petrecerile tematice:1. Pictura pe tricouri

– fiecare copil va purta ca amintire de la petrecere un tricou pictat chiar de el. Vom folosi culori speciale rezistente la spălare pentru o viata cât mai îndelungata a modelului. Copiilor li se vor pune la dispoziție imagini cu personaje din desene animate, flori, animaluțe etc, dar vor fi incurajați și să-și folosească imaginația pentru un desen cât mai original.

2. Atelier de pictat cănuțe

petreceri creative

– băutul laptelui sau al ceaiului de dimineața va fi mult mai distractiv dacă este făcut dintr-o cănuța personalizată. Fiecare copil prezent la petrecere va picta câte două cănuțe. Vom folosi culori pentru ceramică ce se usucă la aer și sunt rezistente la spălare.

3. Măști de carnaval

petreceri creative

– copiii sunt mari fani a personajelor fantastice. În cadrul acestui atelier ei vor putea sa-și realizeze propria masca folosind tehnici precum pictura, desen, decoupage, colaj și multa imaginație. Cei mici vor avea astfel parte de câteva ore pline de distracție, magie și culoare.

4. Personaje 3D

petreceri creative

– cei mici vor învață sa realizeze personajele preferate din pasta ceramica pe care mai apoi le vor picta în culori acrilice. Acest atelier le pune în valoare imaginația și îndemânarea. Descoperă mici secrete despre tehnica modelajului și fiecare invitat rămâne cu o jucărie realizată chiar de el.

5. Atelier de bijuterii handmade

– copiii prezenți la petrecere vor învăța să realizeze accesorii handmade folosind mărgele, sârma, pastă modelatoare etc. Astfel vor avea cerceluși, brățări sau pandantive originale, se vor distra și își vor exersa îndemânarea.

Preț: 100 lei/participant.

Prețul include:

  •  jocul de escape room
  • atelier creativ cu artist plastic și toate materialele necesare
  • open bar cu băuturi non alcoolice (apă plată/minerală. sucuri naturale/carbogazoase, ceai)
  • sală de protocol pentru gustări și tort
  • recepție pentru părinti
  • terasă când vremea ne permite
  •  fotografii

Pentru oferte personalizate ne puteți scrie la info@cryptex.ro

Leave a Comment