Activități de Halloween pentru copii mici și mari

Art and Hobby Studio și Cryptex Escape Room fac echipă în organizarea celor mai interesante activități ce te vor pregăti pentru noaptea de Halloween.

Te așteptăm la trei ateliere creative tematice, cu șase camere de escape room frumos decorate, bomboane și plăcinte.
Atelierele tematice pentru Halloween se pot ține atât la sediul dumneavoastră, cât și la sediul nostru din Str. Occidentului nr.33, sector 1.

Art and Hobby Studio vă pune la dispoziție trei ateliere tematice, unde vă puteți distra modelând sau sculptând dovleci și creând decoratiuni cu ajutorul artiștilor noștri plastici pentru cea mai înspăimâtătoare
noapte a anului.

Atelier: suporturi lumanari Halloween

Activități de Halloween suport lumanari

Data: 20 octombrie 2018

Program:
14:00-15:00

Preț: 100lei

Dorești sa îți luminezi casa în noaptea de Halloween cu felinare vesele sau înspăimântătoare?
Noi îți oferim un atelier ce îți va veni în ajutor. Toate materialele sunt puse la dispoziție de către noi, voi veniți doar cu voie bună și împreună vom transforma niște simple borcane în niște felinare de impresionat oaspeții.

Echipele formate dintr-un părinte și un copil vor realiza felinare colorate și creative din borcane. Vom folosi culori acrilice, sfoară, sclipici și alte accesorii, iar la final le vom testa “funcționalitatea” cu ajutorul lumânărilor parfumate.

Dovleci modelați pentru copii si parinti

Activități de Hallowee, dovleci modelați

Data: 27 octombrie 2018

Program:
14:00-15:00

Preț: 100lei

Structura: 1 sedinta

Monstruleți, dovleci, îngeri, zâne îi poți modela și picta pentru a aduce creativitate, originalitate și veselie cu ocazia Halloween-ului. Noi îți oferim toate materialele necesare, iar artiștii plastici îți stau la dispoziție cu îndrumări, idei și mici trucuri în realizarea unor lucrări pline de originalitate.

Echipele formate dintr-un părinte și un copil vor realiza dovleci, monstruleți din pastă modelatoare cât mai veseli (sau înfricoșători).
Ne vom folosi de pastă modelatoare non-toxică, non-iritantă, distractiv de modelat și ușor de curățat la final.

Atelier de sculptat dovleci pentru copii si parinti 

Activități de Halloween - atelier de sculptat dovleci

Data: 31 octombrie 2019

Program:

Grupa 1: 15:00-16:30

Grupa 2: 17:00-18:30

Grupa 3: 19:00-20:30

Preț: 100lei

Ai vrut să faci și tu dovleci pentru Halloween ca în filme, dar nu ai știut cum să începi sau cum să-i faci? Nicio problemă! Noi îți punem la dispoziție un atelier de sculptat dovleci în care o să-ți arătăm meșteșugul sculpturii dovleacului.
Părinții și copiii vor face echipă pentru a sculpta și crea cei mai înspăimântători dovleci sub îndrumarea și cu ajutorul artistului nostru plastic. Noi îți punem la dispoziție toate materialele necesare pentru a-ți crea cel mai original și frumos dovleac cu care să îți decorezi balconul,
grădina sau casa în noaptea de Halloween.

Escape Room de Halloween

Activități de Halloween - Escape room

În perioada 20-31 octombrie 2019 Cryptex Escape Room te așteaptă cu 6
camere pline de mister, lilieci, stafii, plăcinte cu dovleac, dulciuri și multe alte surprize toată noaptea până de dimineața.
Dacă veniți costumați beneficiați de o reducere de 25% la Escape Room ( reducerile nu se cumulează cu alte promoții). Pentru rezervări sau mai multe detalii ne găsiți la info@cryptex.ro sau 0787.889.665

Leave a Comment