12 lucruri pe care trebuie să le știi înainte să joci un joc de Escape Room

Joc de escape room, Cryptex Escape Room București

1. Ce este un joc de Escape Room?

Dacă nu știi despre ce e vorba la un joc de Escape Room, verifica pagina noastră de întrebări frecvente

2. O să fie greu prima dată

Majoritatea jocurilor Escape Room sunt destul de grele, pentru începători. De aceea cel mai important lucru este să te distrezi și să te simți bine și să nu eziți să apelezi la ajutorul game masterilor.

3. La un Escape Room totul este vorba despre echipă

Cu cât mai multe creiere cu atât mai bine! Cu cât sunt mai multe persoane în echipă cu atât o să vă descurcați mai bine. Partea importantă este să lucrați și să vă înțelegeți bine în echipă, așa că dacă aveți un prieten arogant ce se crede buricul pământului, cel mai deștept, centrul atenției lăsați-l acasă. O să vă strice toată distracția!

4. Un joc de escape room mai bun decât o cafea sau un suc

pregatște-te cu o limonada pentru un joc de escape room

Dacă nu vă cunoașteți unul pe altul e mult mai bine să vă cunoașteți la un joc de escape room interactiv, unde toată lumea se implică și comunică decât să ieșiți la un cico și câțiva dintre voi să stea tăcuți și liniștiți în scaunul lor. Sub presiunea timpului se construiesc cele mai frumoase legături.

5. Implică-te

De primul minut al jocului începe să joci! Caută, citește, notează, verifică orice ar putea fi de interes.
Dacă stai uitându-te la ceilalți cum se joaca, greșești. Dă-i drumu la distracție!!

6. Fără secrete!

Mai ales într-o echipă. Pe bune, joci, câștigi, pierzi ca o echipă. Dacă vrei tu să arăți că poți să faci totul de unul singur, atunci strici distracția tuturor și te frustrezi pe tine și pe ceilalți din cameră!

7. Într-un joc de escape room buzunarele tale nu există

Știm că buzunarele sunt super strașnice, poți să depozitezi și să ții lucruri la îndemână, dar dacă pui ceva important în buzunar și uiți că l-ai pus, echipa ta nu o să poată evada.

8. Nu fi Hulk!

Nu știm dacă trebuie să menționăm, la toate escape roomurile nu e nevoie sa folosești forța. Totul trebuie să meargă ușor!

9. Nu fii timidă/timid!!!

Persoanele tăcute contribuie la fel de mult, dacă nu chiar mai mult cu cei gălăgioși, DAR TREBUIE SĂ VORBEASCĂ!!!! Nu contează dacă ai rezolvarea greșită dacă nu s-a încercat. Am observat la o grămadă de team buildinguri la Cryptex Escape Room când aflau soluția, o persoană din echipă se gândise la ea, dar nu a zis-o. COMUNICAREA E CHEIA!!!!

10. Ciocu mic și ascultă

Colegii gălăgioși, precum colegul nostru Filip trebuie să tacă câteodată din gură. Fiind cu volumul la maxim, nu te face să ai dreptate, lasă toată echipa să își spună punctul de vedere. O regulă ce trebuie aplicată și în viață.

11. Păstrează lucrurile simplu

În general pentru a rezolva un joc de escape room trebuie să ai o rezolvare simplă, nu e nevoie să scoți parchetul, să demontezi candelabrul sau să dai jos tapetul de exemplu. Așa că mai întâi încearcă variantele simple.

12. Sărbătorește!!!

shot la un joc de escape room
sursa foto : Rio Club

Ați câștigat sau nu, sărbătoriți după!! La un suc sau shoturi, nu contează, dar să sărbătoriți timpul și experiența petrecută împreună.
Clipele petrecute împreună la un joc de escape room sunt de neuitat dacă sunteți cu persoane dragi. Enjoy!!!!

Pornește în aventură rezervând una dintre cele 5 camere aici. Sau pentru informații suplimentare ne poți contacta la 0787.889.665 sau scrie-ne la info@cryptex.ro